Elevboende

0380-51 72 91 / 073-077 67 14
ingegerd.wahlberg-sward@nassjo.se

Infohäfte elevboendet

Elevboendet har totalt 66 rum i ett åttavåningshus. Huset ligger i korsningen Brinellgatan/Långgatan med cirka fem minuters promenadväg till Brinellgymnasiet. På elevboendet bor idrottselever från bandy- och bowlinggymnasiet, samt elever från andra studieprogram och/eller idrottsinriktningar på skolan.

Det finns enrumslägenheter och tvårumslägenheter. I ettan bor du själv. I tvåan har du eget rum och delar kök, hall och badrum med en annan elev.

I elevboendet finns en gemensam samlingslokal som är öppen viss dagtid samt alla veckans kvällar måndag till söndag. Vissa undantag förekommer till exempel under loven. Där finns ett enkelt café där du bland annat kan köpa frysta matportioner. Olika tv-rum och spelrum finns. Vi har också bastu, mindre styrketräningslokal, torkrum för träningskläder, tvättstuga och cykelförråd.

När samlingslokalen är öppen finns alltid personal på plats och vi arbetar för att alla ska trivas så bra som möjligt. Vill man nå oss under andra tider finns vi tillgängliga på telefon och/eller mail.

KOSTNADER
Du betalar hyra tio månader om året, resterande två månader står Brinellgymnasiet för. Hyrorna är från 2100 kronor/månad för 14-15 kvm rum i tvåa till 3000 kronor/månad för en etta. Däremellan finns ett par olika alternativ. Värme, vatten och el ingår i hyran. Köksmöbler finns i lägenheterna.